De eerste indruk bepaalt....

hoe snel jij je huis verkoopt.

Je huis verkopen is lastiger dan ooit. Het aanbod is groot en huizen staan lang te koop. Huizenkopers zijn kritisch en de eerste indruk bepaalt of jouw woning wel of niet verkocht gaat worden. En daar kan jij invloed op uitoefenen. Hoe? Door verkoopstyling toe te passen.

Verkoopstyling: van kijker naar koper

Verkoopstyling zorgt ervoor dat jij je huis sneller en tegen een hogere prijs verkoopt. Erik van 'tHUIS IN STIJL kijkt wat jouw woning nodig heeft om een onvergetelijke indruk te maken zodat kijkers kopers worden. Een muur opnieuw verven, meubels verschuiven, het wegnemen of toevoegen van accessoires. Bij verkoopstyling gaat het vaak om kleine aanpassingen die je woning aantrekkelijker maken. Aantrekkelijk voor kopers en voor jouw portemonnee, want verkoopstyling kan tegen lage kosten.

 

Verkoopstyling; hoe werkt het?

Verkoopstyling door 'tHUIS IN STIJL begint met een intakegesprek bij jou thuis en het bekijken van je huis en tuin door de ogen van een potentiŽle koper. Na het intakegesprek kan ik je drie opties aanbieden:

  1. Budget styling: met mijn verkoopstylingsrapport met praktische tips maak je zelf je huis verkoopklaar.
  2. Basic styling: je krijgt een verkoopstylingsrapport én 4 uur restyling van jouw woning.
  3. Styling de luxe: je krijgt een verkoopstylingsrapport én 8 uur restyling van jouw woning.
Je "nieuwe" woning wordt daarna professioneel gefotografeerd door Christine Vesters Fotografie. Meer weten over verkoopstyling of een afspraak maken? Neem contact met me op via 06-21885479 of mail naar erik@thuisinstijl.info

't Huis in stijl op Facebook
't Huis in stijl op LinkedIn