Verkoopstyling van landelijk huis in Riel

Opdrachtgever: Henny en Rinus
april 2016
Deze prachtig verbouwde kapschuur stond al ruim 1 jaar te koop voordat de opdrachtgevers bij me aanklopten voor hulp. Met de tips uit het intakegesprek gingen ze enthousiast aan de slag om de puntjes op de i te zetten. De muren in de badkamer en de plafonds in de woonkamer werden gewit en de gedateerde plafondplaten in de master bedroom werden vervangen. 'tHUIS IN STIJL verzorgde de verkoopstyling in modern/ landelijke stijl in de kleuren wit en grijs. De woning werd neutraal gemaakt door het weglaten van persoonlijke bezittingen. De toegevoegde accessoires, kamerplanten en veldboeketten maakten de modern/landelijke sfeer compleet. Het verschil tussen voor en na is goed te zien bij de badkamer op foto 4 en 5.

"We vonden het eerst spannend, maar heel veel respect hoe Erik als stylist de rust in huis brengt en Christine daar prachtige foto's van maakt. Als we nog eens moeten verhuizen, weten wij wie we moeten bellen!"
Verkoopstyling van landelijk huis in Riel Verkoopstyling van landelijk huis in Riel Verkoopstyling van landelijk huis in Riel Verkoopstyling van landelijk huis in Riel Verkoopstyling van landelijk huis in Riel
 
 
 
1/5

't Huis in stijl op Facebook
't Huis in stijl op LinkedIn